Tempo

Tempo 1
Tempo 2

Prodavnica TEMPO koja radi u sklopu preduzeća "Tempo Trade" d.o.o. je specijalizovana za prodaju i servis sportske opreme.

Zaposleni u prodavnici Tempo Vam uvijek stoje na raspolaganju za stručan savjet i pomoć oko kupovine, načina upotrebe i odrzavanja cjelokupnog asortimana iz naše ponude. Za sve kupljene bicikle i fitness sprave u prodavnici Tempo, prodavac ima organizovanu dostavu za kompletnu teritoriju Crne Gore.

U sklopu naše maloprodaje radi i profesionalan servis za opravke i odrzavanje bicikala, fitness opreme i ski opreme. Garancija na svim biciklima-fitness spravama kupljenim kod nas je 24 mjeseca.

Na svakom kupljenom biciklu - fitness spravi je već urađen takozvani ‘’nulti servis’’, što znači da je bicikl / fitness namontiran, podmazan i potpuno spreman za upotrebu.

Pored servisiranja bicikala, fitness opreme i ski opreme kupljenih kod nas, vršimo servisne usluge i na biciklima, fitness opremi i ski opremi koja je kupljena na drugim mjestima.

Serviseri koji vrše servisne usluge su kvalifikovani i za popravke svih rekreativnih, kao i profesionalnih / takmičarskih bicikala.

Sa ponosom Vas obavještavamo da smo od 2008. godine dobili i zvanje prvog i za sada jedinog autorizovanog dilera i servisa SHIMANO u Crnoj Gori, kao najkvalifikovaniji i najopremljeniji servis za bicikla, fitness opremu.

Iskustvo izgrađivano više od 15 godina, specijalizovanim bavljenjem ovim poslom i konstantne preporuke zadovoljnih kupaca dokazuju da smo u ovoj branši posla najkvalitetniji i najpovoljniji u Crnoj Gori. Na Vama je to da provjerite…