Donacija zaposlenih CKB-a Centru za neonatologiju

25 mart 2014

“Zaposleni tradicionalno jednom godišnje prikupljaju sredstva koja se usmjeravaju za donacije, najčešće za kupovinu aparata i opreme za potrebe liječenja djece. Ovog puta prikupljena sredstva su iskorišćena za kupovinu špric pumpe za upotrebu u intezivnoj njezi, centralnog sistema za inhalaciju i neonatalnog kreveca sa kolicima, dušekom i zaštitnim poklopcem. Nastavićemo i ubuduće da pokazujemo da iza društveno odgovorne kompanije stoje i odgovorni pojedinci velikog srca. Iskreno se nadamo da će ova donacija pomoći osoblju bolnice u svakodnevnom radu i da će kvalitet usluge koji pružaju svojim pacijentima biti još bolji.“, istakla je Branislava Maja Vukčević, direktorka Korporativnog sekretarijata.

Svoju svijest po pitanju društvene odgovornosti CKB i njeni zaposleni iskazuju kroz brojne filantropske aktivnosti, prije svega kroz brojna donatorstva i sredstva izdvojena u cilju pružanja pomoći različitim grupama, gdje se posebno izdvajaju ustanove i organizacije koje brinu o djeci i mladima.

„Cilj nam je da ličnim primjerom pokažemo odgovornost i brigu o zajednici kojoj pripadamo. Uz stručnost ljekara i medicinskog osoblja, kao i novu opremu, malim pacijentima Centra za neonatologiju će prvi dani života, boravak u bolnici i liječenje biti bolji “, navela je Maja Vukčević.

Novosti