Zapošljavamo: IT revizor

13 septembar 2022

Ukoliko imate IT obrazovni profil iz oblasti Informacionih sistema i tehnologija, informisani ste o razvoju u oblasti IT tehnologija i posjedujete ambiciju da gradite karijeru u oblasti IT revizije, angažman u CKB timu interne revizije je jedinstvena prilika za Vas. Nudimo rad u dinamičnom okruženju, mogućnost saradnje sa kolegama širom OTP grupacije, te priliku internog i eksternog profesionalnog usavršavanja (CISA). Kroz svoj profesionalni angažman imali biste priliku da dodate vrijednost organizaciji u procesima rukovođenja, upravljanja rizicima i kontrole informacionog sistema. Pored znanja iz IT oblasti, od kandidata očekujemo visok nivo integriteta i objektivnosti, profesionalni skepticizam, razvijene vještine komunikacije i saradnje u timu.

Konkretnije, vaš radni angažman bi uključivao:

- Podršku u identifikovanju i procjeni rizičnih područja u IT oblasti u funkciji izrade strateškog i godišnjeg plana interne revizije

- Sprovođenje i komuniciranje rezultata angažmana IT interne revizije

- Praćenje realizacije preporuka IT interne revizije

- Učestvovanje u izvještavanju o rezultatima rada interne revizije

- Podršku u non-IT angažmanima interne revizije 

Ako nas prepoznajete kao adekvatno okruženje za svoj dalji profesionalni razvoj, bez obzira na prethodno iskustvo koje imate, popunite aplikativnu formu i postanite dio našeg tima.

Kontaktiraćemo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor, a ostale prijave čuvamo u bazi i radujemo se nekoj budućoj saradnji.

Rok za prijavu je 23.9.2022. putem ovog linka.

Novosti