Donacija računarske opreme školama širom Crne Gore

23 decembar 2021

Donacija računarske opreme školama širom Crne Gore dio je kontinuirane podrške CKB-a obrazovnim institucijama u cilju poboljšanja uslova rada.

Donacija je uručena podgoričkim osnovnim školama “Radojica Perović”, “Štampar Makarije” i “Božidar Vuković Podgoričanin”, kao i Srednjoj mješovitoj školi u Andrijevici i Domu učenika i studenata u Beranama.

Prateći potrebe osnovnih i srednjih škola u zemlji, CKB se odlučila za donaciju računarske opreme, čime će se unaprijediti kapaciteti za odvijanje nastave informatike u ovim institucijama. 

“Donacijom računara školama u Crnoj Gori želimo omogućiti učenicima da lakše usvajaju nova znanja i vještine, ali i da razvijaju svoje talente. Kroz različite inicijative iz domena našeg društveno odgovornog poslovanja koje planiramo za sljedeću godinu, CKB će nastaviti da predano radi na poboljšanju položaja djece i mladih u našem društvu”, rekao je Nemanja Đurašković, direktor marketinga CKB-a.

Ranije ove godine, CKB je donirala sredstva ili potrebnu opremu osnovnim i srednjim školama iz Rožaja, Nikšića, Podgorice, Kotora i Herceg Novog.

Novosti