UNIQA osiguranje ekskluzivni partner Crnogorske komercijalne banke u kategoriji neživotnih osiguranja

Podgorica, 8. februar 2021. - U cilju unaprijeđenja korisničkog iskustva i objedinjavanja svojih usluga, Crnogorska komercijalna banka i UNIQA osiguranje omogućavaju klijentima Banke kupovinu osiguranja imovine u poslovnicama širom Crne Gore.

Dakle, svaki klijent koji u poslovnici CKB-a aplicira za kredit, za koji je nepokretnost sredstvo obezbjeđenja, ima priliku da na licu mjesta dobije i polisu osiguranja, bez koje se proces odobrenja kredita ne može završiti. Na ovaj način proces odobravanja kredita je efikasniji i dodatno jednostavniji.

CKB u saradnji sa UNIQA osiguranjem svojim klijentima nudi četiri paketa sa različitim osiguravajućim pokrićima: u slučaju požara, udara groma, oluje, eksplozije, grada, poplave i bujice, izliva vode iz instalacija, loma stakla, kao i loma instalacija.

Ovaj proizvod namijenjen je svim klijentima Banke – kako fizičkim tako i pravnim licima, a posebno je značajan za segment fizičkih lica s obzirom na to da je CKB prepoznata kao pouzdan partner građanima Crne Gore prilikom rješavanja važnog segmenta – rješenje stambenog pitanja.

UNIQA osiguranje je ekskluzivni partner CKB-a u kategoriji neživotnih osiguranja, saopštili su iz ove dvije kompanije. Pored osiguranja imovine (vinkulacija u korist banke), u narednom periodu radiće se na proširenju ponude osiguranja koje će klijenti Banke moći da ugovore u svim CKB poslovnicama širom Crne Gore. 

Novosti