CKB prijatelj humanitarne akcije “Moto Djeda Mrazevi 2013”

12 decembar 2013
Udruženje motociklista „No Limit Bikers“ iz Podgorice će u subotu, 21. decembra, u saradnji sa svim ostalim moto klubovima iz Crne Gore, nastaviti već tradicionalne društveno korisne akcije i organizovati događaj „Moto Djeda Mrazevi 2013“. CKB, u saradnji sa Udruženjem motociklista, kao prijatelj velike humanitarne akcije, pomaže uručivanje novogodišnjih paketića i druge vrste pomoći djeci iz Doma za nezbrinutu djecu „Mladost“ Bijela. Ideja Udruženja i velikog broja prijatelja akcije je da djecu obraduju najpotrebnijim poklonima, a osoblje Doma je potvrdilo da je djeci trenutno najpotrebnija obuća i odjeća.

“Zahvaljujući dobrom odzivu, prikupili smo dovoljno sredstava da im obezbijedimo garderobu, pelene, peškire i ostala neophodna sredstva za rad. Pored navedenog, djeci ćemo uručiti novogodišnje paketiće, a svi motociklisti će biti obučeni u kostime „Djeda Mraza“, što će i ove godine predstavljati nesvakidašnji događaj i atrakciju.” – saopšteno je iz Udruženja “No Limit Bikers”.

Akcija će biti ispraćena i medijski, a svi naši klijenti mogu i putem oficijelnog Twitter naloga CKB-a pratiti polazak motociklista iz Podgorice i uručivanje poklona djeci iz Domu za nezbrinutu djecu „Mladost“.

Novosti