O nama - drustvena odgovornst

Društvena odgovornost

Društvena odgovornost

Jedna od definicija društvene odgovornosti jeste da je to djelovanje kompanije na način da se narednim generacijama stvore bolji uslovi življenja i rada, odnosno da se omogući njihovo napredovanje. Naša banka se zaista trudi da podrži one projekte u oblasti obrazovanja, zdravstva, kulture i sl., koji će biti korisni za naše građane i društvo u dužem vremenskom periodu.


Na ovoj stranici ćemo vas informisati o najznačajnijim projektima koji su realizovani uz podršku naše Banke.

Važno obavještenje za postojeće korisnike eBanking usluge

29 mart 2018
Važno obavještenje za postojeće korisnike eBanking usluge
Opširnije

Donacija zaposlenih CKB-a Centru za neonatologiju

25 mart 2014
Zaposleni Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica donirali su Centru za neonatologiju Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore medicinsku opremu čija je vrijednost 3,500 hiljade eura.
Opširnije

CKB Kup Crne Gore 2014

17 mart 2014
CKB Generalni sponzor finalnog turnira Kupa Crne Gore u odbojci 2014.
Opširnije

Donacija Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore

20 februar 2014
Crnogorska komercijalna banka a.d. Podgorica je danas u Podgorici, u okviru donatorske kampanje pokrenute krajem prošle godine, uručila donaciju Urgentnom Centru Kliničkog centra Crne Gore - monitor za praćenje vitalnih parametara čija je vrijednost 3.200 eura.
Opširnije

Donacija Umjetničkoj školi za muziku i balet "Vasa Pavić"

11 februar 2014
Crnogorska komercijalna banka a.d. Podgorica je danas u Podgorici, u okviru donatorske akcije koju je organizovala uoči proteklih novogodišnjih i božićnih praznika, uručila vrijednu donaciju Umjetnčkoj školi za muziku i balet “Vasa Pavić”.
Opširnije