O nama - drustvena odgovornst

Društvena odgovornost

Društvena odgovornost

Jedna od definicija društvene odgovornosti jeste da je to djelovanje kompanije na način da se narednim generacijama stvore bolji uslovi življenja i rada, odnosno da se omogući njihovo napredovanje. Naša banka se zaista trudi da podrži one projekte u oblasti obrazovanja, zdravstva, kulture i sl., koji će biti korisni za naše građane i društvo u dužem vremenskom periodu.


Na ovoj stranici ćemo vas informisati o najznačajnijim projektima koji su realizovani uz podršku naše Banke.

CKB Kup Crne Gore 2014

17 mart 2014
CKB Generalni sponzor finalnog turnira Kupa Crne Gore u odbojci 2014.
Opširnije

Donacija Urgentnom centru Kliničkog centra Crne Gore

20 februar 2014
Crnogorska komercijalna banka a.d. Podgorica je danas u Podgorici, u okviru donatorske kampanje pokrenute krajem prošle godine, uručila donaciju Urgentnom Centru Kliničkog centra Crne Gore - monitor za praćenje vitalnih parametara čija je vrijednost 3.200 eura.
Opširnije

Donacija Umjetničkoj školi za muziku i balet "Vasa Pavić"

11 februar 2014
Crnogorska komercijalna banka a.d. Podgorica je danas u Podgorici, u okviru donatorske akcije koju je organizovala uoči proteklih novogodišnjih i božićnih praznika, uručila vrijednu donaciju Umjetnčkoj školi za muziku i balet “Vasa Pavić”.
Opširnije

CKB podržala i učestvovala u akciji “Donirajte drvo Kotoru”

16 decembar 2013
CKB je i tokom ove jeseni podržala akciju “Forum MNE”-a donacijom sadnica i akcijom zaposlenih CKB Filijale Kotor u pošumljavanju Kotorskog parka, a u sklopu projekta „Mladi za zelenu Crnu Goru“
Opširnije