CKB Banka

Podgorica, 11. decembar 2020. godine

Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas informišem da je proces integracije CKB i Podgoričke banke uspješno završen. Od danas, 11. decembra, mi smo već jedinstvena, još veća i još jača CKB banka.

Privilegija je imati Vas kao našeg klijenta i uvjeravamo Vas da nam je briga o svakom klijentu najveći prioritet.

Spajanjem dviju finansijskih organizacija, CKB ostaje na najvišoj tržišnoj poziciji u pogledu depozita i kreditnog portfolija. Među brojnim prednostima, imaćete pristup najvećoj mreži poslovnica i bankomata u zemlji, kao i priliku da koristite čitavu paletu naprednih finansijskih proizvoda i usluga – inovativnih elektronskih kanala, brojnih vrsta kartica i kredita i široku ponudu štednih i investicionih proizvoda. Ponudićemo Vam proizvode i usluge prilagođene Vašim potrebama, uz stručnost i iskustvo najuspješnije univerzalne bankarske grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi prisutne u 11 zemalja - OTP grupe.

Uvjeravamo Vas da će nova integrisana CKB banka biti uz Vas, da će pružiti adekvatne usluge i proizvode i osluškivati Vaše potrebe i zahtjeve kako bi  Vam pomogla u donošenju ispravnih finansijskih odluka.

Želimo Vam uspješan nastavak saradnje sa najvećom i najjačom bankarskom institucijom u Crnoj Gori, zasnovanoj na individualnom pristupu svakom klijentu i prvoklasnim uslugama dostupnim kroz našu veliku mrežu filijala, savremene kanale elektronskog bankarstva i visoko kvalifikovano osoblje.

Dodatne informacije u vezi sa integracijom i promjenama u proizvodima možete pronaći u okviru  ove sekcije (Integracija).

S poštovanjem,
Pál Kovács
Glavni izvršni direktor CKB