CKB

CKB misija i vizija

Naša misija je da kao univerzalna poslovna banka mijenjamo crnogorsku ekonomiju, ali i sistem vrijednosti cjelokupnog crnogorskog društva približavajući ih evropskim. Biti uvijek korak ispred, prepoznavati i razumijevati zahtjeve tržišta, uvijek nuditi visokokvalitetne proizvode, implementirajući nove tehnologije i nove servise, primjenjujući međunarodne standarde poslovanja, povezujući uvijek ljude i projekte, i čineći im život boljim.

CKB je apsolutni lider u svim bitnim segmentima poslovanja. Specifičnost bankarskih usluga, kvalitet ponude, ali i iniciranje potreba klijenata, su osnovne pretpostavke, dodatna odgovornost i permanentan izazov za Banku.

Od samog osnivanja, CKB je dobro sarađivala sa svojim klijentima, a sredstva, iskustvo i energiju usmjeravala u ostvarenju kako zajedničkih projekata, tako i otvaranju novih mogućnosti crnogorske ekonomije.

Crnogorska komercijalna banka danas je nesumnjivi lider, a kroz prepoznatljiv model poslovanja utemeljen na znanju i timskom radu, svoju poziciju u budućnosti dodatno će jačati.