CKB

Od 1. juna 2020. godine, CKB nudi svim svojim klijentima rješenje za prevazilaženje problema redovne otplate kredita, koji su nastali kao posljedica pandemije COVID-19, uz mogućnost dugotrajne konsolidacije duga pomoću CKB programa zaštite klijenata (CPP), kao i mogućnost kratkotrajnog odlaganja otplate kredita (moratorijum) određenoj grupi klijenata do 90 dana.

Pozivom CKB Call Centra na 19894, zakažite sastanak u najbližoj poslovnici CKB-a, a naše kolege će vam ponuditi savjete i predložiti rješenja koja vam najviše odgovaraju.

Klijenti koje žele da apliciraju za kratkotrajno odlaganje obaveza (moratorijum), moraju zadovoljavati makar jedan od sljedećih uslova:
  • Klijent je ostao bez posla u posljednjih nekoliko mjeseci usljed situacije koju je prouzrokovala pandemija COVID-19, za šta je potrebno da obezbijedi potvrdu da je registrovan kao nezaposlene lice kod Zavoda za zapošljavanje Crne Gore,
  • Da je klijent pomorac, bez radnog angažmana u posljednja 3 mjeseca, za šta je potrebno priložiti matrikulu kao dokaz,
  • Zarada klijenta je smanjena za 20% ili više tokom perioda trajanja pandemije COVID-19 u odnosu na februar 2020. godine, za šta je potrebna potvrda od strane poslodavca kod kojeg je klijent zaposlen,
  • Ostali prihodi klijenta, koje je banka uzela u obzir prilikom odobravanja kredita (prihod od rente) su izgubljeni/smanjeni usljed situacije prouzrokovane pandemijom COVID-19, za šta je potrebno da dostavi dokaz o otkazivanju rezervacija ili raskidu/izmjeni ugovora koji se odnose na ostale prihode klijenta,
  • Ukoliko sudužnik po kreditu zadovoljava neki od gore navedenih kriterijuma, a njegov prihod je bio uračunat prilikom odobravanja kredita, Banka će uzeti u razmatranje i ove slučajeve, uz dostavljanje neophodnih, gore navedenih potvrda za sudužnika.
Molimo vas da u poljima niže unesete neophodne podatke kako bi podnijeli zahtjev za konsolidaciju duga ili za moratorijum.

Popunjavanjem i slanjem navedenih podataka, klijent daje izričitu saglasnost da se njegovi lični podaci mogu koristiti u svrhu realizacije konsolidacije duga ili moratorijuma.


Preostalo karaktera za komentar: 580
Polja obilježena sa * su obavezna