CKB

MC Gold revolving kartica

 • Dostupnost kredita u pravom trenutku, od 0 do 24h
 • Mastercard Premium program
 • Kreditna kartica vezana uz revolving kredit
 • Fleksibilnost u korišćenju i otplati kredita – minimum 10% mjesečna otplata (minimalni iznos 10€)
 • Automatska naplata dospjelih obaveza
 • Jednostavno i lako praćenje troškova poslovanja putem mjesečnog izvještaja

Opis proizvoda

Mastercard Gold revolving kartica je međunarodna kreditna kartica vezana za revolving kredit. Mastercard Gold revolving kartica omogućava raspolaganje sredstvima u visini odobrenog revolving kredita.
Mastercard Gold revolving kartica omogućava vam da sve troškove podmirite jednostavnije i povoljnije. Snaga kreditne Mastercard Gold revolving kartice je upravo u prilagođavanju vašim potrebama, planovima, redovnim i neplaniranim troškovima. Korišćenjem ove kreditne kartice na raspolaganju vam je revolving kredit kojim dobijate okvirni iznos (limit) na korišćenje, a svakom otplatom kredita (minimalni iznos ili prijevremena uplata ) kartica se za taj iznos "puni" tj. ovaj iznos vam je ponovo raspoloživ za trošenje.

Korišćenjem CKB Mastercard® Gold revolving kartice ostvarujete specijalne benefite koji će vam unaprijediti svakodnevno iskustvo kupovine, putovanja, relaksacije i uživanja. Takođe, možete uživajti u slobodnom ulazu za bussiness lounge na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču. Za više detalja, kliknite ovdje.

Mastercard Gold revolving kartica pruža mogućnost korišćenja revolving kredita tako što mjesečno izmirujete obaveze u iznosu 10% (minimalno 10€) od ukupnog duga, a ostatak dugovanja se prenosi u naredni mjesec.

Koristan savjet: Kreditnu Mastercard Gold Gold revolving karticu koristite za kupovinu. To je kartica čija je prvenstvena namjena plaćanje roba i usluga te su limiti i naknade postavljeni u skladu s njenom namjenom, što znači da postoje dodatne provizije za podizanje gotovine. Ukoliko se kartica koristi na POS terminalima, nema transakcione provizije.

Prednosti korišćenja MC Gold revolving kartice

 • Prava kreditna kartica: korišćenje revolving kredita.
 • Fleksibilnost plaćanja: omogućava da mjesečno otplaćujete/vraćate minimalni iznos od ukupnog duga iz prethodnog mjeseca (samo 10% ili minimalno 10€).
 • Ne morate dolaziti u banku da uplaćujete vaš mjesečni iznos od 10% već se taj iznos naplaćuje AUTOMATSKI sa Vašeg računa svakog prvog radnog dana u mjesecu.
 • Kontrola troškova: putem mjesečnog izvještaja o izvršenim transakcijama i iznosu minimalne uplate duga (Faktura) koji ćete primiti poštom na kućnu adresu.
 • Omogućava vam plaćanje roba i usluge i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu na prodajnim mjestima sa oznakom Mastercard.
 • Mogućnost korišćenja kartice na Internetu.
 • Mogućnost uzimanja dodatnih kartica za članove porodice.
 • Na bankomatima Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica možete dobiti uvid u raspoloživo stanje.
 • Na bankomatima Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica možete kupiti dopunu za 067, 068 i 069 mobilnu mrežu.
 • Na POS terminalima Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica kod ovlašćenih dilera možete kupiti dopunu za 067, 068 i 069 mobilnu mrežu.
 • Smanjujete potrebu odlazaka u banku - mogućnost provjere izvršenih transakcija sa karticama putem CKB GO aplikacije.

Gdje možete dobiti MC Gold revolving karticu?

Mastercard Gold revolving karticu možete dobiti ukoliko ste punoljetni i kreditno sposobni i ukoliko ostvarujete redovna mjesečna primanja preko računa otvorenog u Crnogorskoj komercijalnoj banci AD Podgorica. Ukoliko nijeste naš redovan klijent, karticu možete dobiti uz dodatna sredstva obezbjeđenja.

Za karticu možete aplicirati u bilo kojoj od poslovnih jedinica Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica širom Crne Gore. Karticu možete koristiti istog dana kada je dobijete.

Bezbjednost

Kada dobijete karticu obavezno je potpišite. Nepotpisana kartica se smatra nevažećom. Korisnik kartice uz karticu dobija i njen tajni identifikacioni broj (u daljem tekstu: PIN). Neophodno je da korisnik kartice čuva svoj PIN u tajnosti, da ga ne saopštava drugim licima, da ne postoji pismeni trag istog kako bi eliminisali rizik od zloupotrebe kartice. Prilikom unošenja vašeg PIN broja na bankomatu ili POS terminalu sačuvajte privatnost. Provjerite iznos transakcije prije potpisivanja računa.

Prijava gubitka ili krađe kartice

U slučaju da ste izgubili karticu ili vam je ona ukradena molimo vas da kontaktirate CKB Call Centar 19894. Kartica će biti automatski blokirana od momenta kada ste kontaktirali banku. Ukoliko ne prijavite gubitak ili krađu bićete odgovorni za cjelokupan dug.

Reklamacija

Ukoliko korisnik kartice smatra da mu neki troškovi ne pripadaju ili su pogrešno obračunati, može se obratiti banci radi reklamiranja istih uz podnošenje računa i druge dokumentacije koju banka od njega može tražiti. Rok za podnošenje reklamacije je 72h od datuma transakcije.

Banka ne preuzima odgovornost za kvalitet i količinu robe odnosno usluge kupljene karticom. Reklamaciju u vezi sa kvalitetom i količinom robe, odnosno kvalitetom usluge, korisnik rješava sa prodajnim mjestom. Bez obzira na ishod reklamacije korisnik je dužan podmiriti ukupan dug po kartici.

Ako banka utvrdi da je reklamacija opravdana, odobriće račun vezan za karticu, a u slučaju neopravdane reklamacije korisnik snosi sve troškove.

Informacije

Za sve informacije vezane za poslovanje platnim karticama pozovite CKB Call Centar na 19894.