CKB

CKB POS terminali

  • Mreža od preko 3500 POS terminala na prodajnim mjestima u Crnoj Gori
  • Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron i American Express
  • Dopuna računa za mobilne telefone na CKB POS mreži
  • Plaćanje računa za električnu energiju na CKB POS mreži

Opis proizvoda

Mreža POS terminala Crnogorske komercijalne banke prisutna je na tržištu od 2002. godine, a sve do 2005. je bila praktično i jedina mreža elektronskih ugovora za bezgotovinsko plaćanje u Crnoj Gori. Danas mreža POS terminala Crnogorske komercijalne banke ima preko 3500 POS terminala koji pokrivaju sve hotele, restorane, cafe barove, picerije, benzinske pumpe, jahting servise, aerodrome, salone namještaja, salone tehničke robe, rent-a-car firme, apoteke i medicinske ustanove, prodajne lance za prehranu i robu široke potrošnje, markete, prodavnice, supermarkete, sve vrste butika i prodavnica odjeće i obuće, prodavnice tehničke robe, zlatare, časovničarske radnje, novinarnice, home markete, prodavnice igračaka, parfimerije, ili ukratko sve prodajne i uslužne djelatnosti u Crnoj Gori.

Paleta usluga i proizvoda koji su prihvaćeni na našoj mreži POS terminala se stalno širi i unaprjeđuje, a u ovom trenutku je osim plaćanja roba i usluga, omogućena i dopuna računa za mobilne telefone (na više stotina lokacija), plaćanje računa za električnu energiju (na 35 lokacija), kao i isplata gotovine na svim CKB šalterima.

Najvažniji svjetski brendovi, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron i American Express, podržani su na CKB POS mreži.

Prednosti korišćenja CKB POS mreže

  • Razni Co brand proizvodi, kao što su JPK kartice ili Europetrol kartice na tržištu naftnih derivata, daju određene povoljnosti prilikom plaćanja, a prihvaćene su samo na CKB POS terminalima, na mreži Jugopetrol odnosno Europetrol pumpama.
  • Co brand proizvodi vezani za velike lance supermarketa kao što su MEX ili Novito kartica, takođe daju određene povoljnosti, a prihvaćene su samo na našim POS terminalima u ovim trgovinskim lancima.
  • Zbog svih navedenih prednosti, odnosno najprisutnije i najšire mreže POS terminala, najšire palete kartičarskih proizvoda koji su prihvaćeni na našoj POS mreži, ali i zbog činjenice da CKB akceptantima nudi najpovoljnije provizije, najefikasnije i najjeftinije je za plaćanje koristiti upravo mrežu CKB POS terminala.

Podrška uvijek dostupna


Tim agenata prodaje

Za sve firme i institucije koje imaju potrebu da unaprijede, modernizuju i učine efikasnijim način naplate usluga i roba, kao i da koriste ostale prednosti poslovanja sa nama, na raspolaganju Vam stoji poseban tim agenata koji su spremni da na Vaš zahtjev organizuju sastanke ili Vam u telefonskom razgovoru objasne sve povoljnosti, prednosti i uslove korišćenja CKB POS terminala, kako bi se definisali i pripremili pravni i ekonomski preduslovi za korišćenje naših POS terminala.

Kontakti radnim danima: Od 08:00 - 16:00h, tel. 020/414-912/109. Nakon 16:00h i vikendom: tel. 19902.

Tehnički tim

O CKB POS mreži brine iskusan inženjerski tim sa višegodišnjim iskustvom, što doprinosi sigurnosti i pouzdanosti servisa koje CKB pruža preko svoje mreže POS terminala.

Kontakti radnim danima: Od 08:00 - 16:00h, tel. 020/414-988/997/954. Nakon 16:00h i vikendom: tel. 19902.

Informacije

Za sve dodatne informacije posjetite najbližu poslovnicu CKB-a ili pozovite CKB Call Centar na 19894.