CKB

Visa Business Revolving Card

 • Efikasno i brzo rješenje za ostvarenje Vaših poslovnih planova
 • Dostupnost kredita u pravom trenutku, od 0 do 24h
 • Kreditna kartica vezana uz revolving kredit
 • Fleksibilnost u korišćenju i otplati kredita
 • Automatska naplata dospjelih obaveza
 • Mjesečni izvještaji
 • Pravno lice može imati više kartica

Opis proizvoda

Visa Business Revolving kartica namjenjena je poslovnim ljudima kojima će korišćenje ove kartice svakodnevno poslovanje učiniti sigurnijim, jednostavnijim i ugodnijim. Visa Business Revolving kartica se može izdati svakom pravnom licu sa stalnim sjedištem u Crnoj Gori, uz uslov da pruži dokaz kako može sigurno i na vrijeme podmirivati sve troškove i obaveze nastale korišćenjem kartice. Samo pravna lica koja su klijenti Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica mogu postati korisnici ovih kartica.

Visa Business Revolving kreditna kartica omogućava Vam kontinuirano kreditiranje tekućeg poslovanja po revolving principu uz minimalni procenat mjesečne otplate od samo 10% (minimalno 10 EUR). Koristeći Visa Business Revolving kreditnu karticu napravili ste pravi poslovni potez jer ste u mogućnosti da potrošnju ostvarenu korišćenjem kartice u okviru odobrenog iznosa kredita otplaćujete na duži vremenski period. Svakom otplatom kredita (minimalni iznos ili prijevremena uplata) kartica se za taj iznos puni, tj. ovaj iznos Vam je ponovo raposloživ.

Koristan savjet: Kreditnu Visa Business Revolving karticu koristite za kupovinu. To je kartica čija je prvenstvena namjena plaćanje roba i usluga te su limiti i naknade postavljeni u skladu s njenom namjenom, što znači da postoje dodatne provizije za podizanje gotovine. Ukoliko se kartica koristi na POS terminalima, nema transakcione provizije.

Prednosti korišćenja

 • Kreditna kartica vezana uz revolving kredit.
 • Ne morate dolaziti u Banku da uplaćujete Vaš mjesečni iznos od 10% već se taj iznos naplaćuje AUTOMATSKI sa Vašeg tekućeg računa svakog prvog radnog dana u mjesecu.
 • Jednostavno i lako praćenje troškova poslovanja: putem mjesečnog izvještavanja o izvršenim transakcijama i iznosu minimalne uplate duga (Faktura) koju ćete primiti poštom na adresu preduzeća.
 • Jednostavno podmirivanje svih poslovnih troškova.
 • Omogućava Vam plaćanje roba i usluge i podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu na prodajnim mjestima sa oznakom MasterCard.
 • Mogućnost korišćenja kartice na Internetu.
 • Broj korisnika kartice je neograničen.
 • Na bankomatima Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica možete dobiti uvid u raspoloživo stanje.
 • Na bankomatima Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica možete kupiti dopunu za 067, 068 i 069 mobilnu mrežu.

 • Na POS terminalima Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica kod ovlašćenih dilera možete kupiti dopunu za 067, 068 i 069 mobilnu mrežu.
 • Smanjujete potrebu odlazaka u Banku - mogućnost provjere izvršenih transakcija sa karticama putem elektronskog bankarstva.

Gdje možete dobiti karticu?

Za karticu možete aplicirati u bilo kojoj od poslovnih jedinica Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica širom Crne Gore. Karticu možete koristiti istog dana kada je dobijete.

Bezbjednost

Kada dobijete karticu obavezno je potpišite. Nepotpisana kartica se smatra nevažećom. Korisnik kartice uz karticu dobija i njen tajni identifikacioni broj (u daljem tekstu: PIN). Neophodno je da korisnik kartice čuva svoj PIN u tajnosti, da ga ne saopštava drugim licima, da ne postoji pismeni trag istog kako bi eliminisali rizik od zloupotrebe kartice. Prilikom unošenja Vašeg PIN broja na bankomatu ili POS terminalu sačuvajte privatnost. Provjerite iznos transakcije prije potpisivanja računa.

Prijava gubitka ili krađe kartice

U slučaju da ste izgubili karticu ili Vam je ona ukradena molimo Vas da kontaktirate CKB Call Centar. Kartica će biti automatski blokirana od momenta kada ste kontaktirali Banku. Ukoliko ne prijavite gubitak ili krađu bićete odgovorni za cjelokupan dug.

Reklamacija

Ukoliko korisnik kartice smatra da mu neki troškovi ne pripadaju ili su pogrešno obračunati, može se obratiti Banci radi reklamiranja istih uz podnošenje računa i druge dokumentacije koju Banka od njega može tražiti. Rok za podnošenje reklamacije je 72h od datuma transakcije.
Banka ne preuzima odgovornost za kvalitet i količinu robe odnosno usluge kupljene karticom. Reklamaciju u vezi sa kvalitetom i količinom robe, odnosno kvalitetom usluge, korisnik rješava sa prodajnim mjestom. Bez obzira na ishod reklamacije korisnik je dužan podmiriti ukupan dug po kartici. Ako Banka utvrdi da je reklamacija opravdana, odobriće račun vezan za karticu, a u slučaju neopravdane reklamacije korisnik snosi sve troškove.

Informacije

Za sve dodatne informacije posjetite najbližu poslovnicu CKB-a ili pozovite CKB Call Centar na 19894.