CKB

Dobro nam došli u svijet privilegija. Vjerujemo jedni drugima.

Nova poslovnica CKB Privatnog bankarstva i investicionih servisa je prva specijalizovana filijala ovog tipa u Crnoj Gori. Koristeći servis CKB privatnog bankarstva na raspolaganju vam je privatni bankar uz pružanje potpune bankarske usluge na jednom mjestu. Jednostavno dajte nalog za sve vrste domaćih i ino plaćanja, aplicirajte za kredite, obavite sve aktivnosti na domaćem i inostranom tržištu kapitala, plaćajte karticama CKB privatnog bankarstva i iskoristite prednosti poreskih, investicionih i brojnih drugih poslovnih savjeta našeg tima profesionalnih ličnih bankara. Iznajmljivanje privatnog aviona naše banke za privatne i poslovne letove, dostava gotovine u trenutku kada vam je potrebna, status privatnog bankarstva i za vašu kompaniju, su samo dio usluge najvišeg kvaliteta.

Otkrijte prednosti Mastercard® kartica sa logom World Elite

U okviru CKB PB i CKB PB+ paketa, koristite CKB Mastercard® PB karticu koja omogućava besplatan ulaz za bussiness lounge na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču, putno zdravstveno osiguranje (pored pružanje usluga plaćanja troškova liječenja i medicinske asistencije uključuje i osiguranje za slučaj povrede na skijanju), osiguranje za slučaj smetnji na putovanju pri korišćenju avio prevoza, osiguranje pomoći na putu za drumsko vozilo (popravka automobila na licu mjesta koja važi i na teritoriji Crne Gore), osiguranje finansijskih gubitaka usled zloupotrebe platne kartice.

CKB Mastercard PB+ kartica je prva kartica na našem tržištu sa uključenim concierge servisom koji vam u ulozi ličnog asistenta pomaže da rezervišete mjesto u restoranu, obezbijedite ulaznice za događaje, planirate i organizujete putovanja i slično. Kao korisnik PB+ paketa pored svih beneficija i privilegija, uživajte u besplatnom korišćenju CKB SMS i CKB GO servisa, kao i LoungeKey servisu na svim aerodromima u svijetu, pri čemu su prva četiri ulaska na godišnjem nivou besplatna.

Podjelite privilegiju sa onima koje volite

Uslugu CKB privatnog bankarstva možete da dodjelite i članovima porodice koji mogu uživati u usluzi najvećeg kvaliteta jednako kao i vi. Već danas aplicirajte za jedan od dva paketa privatnog bankarstva, pozivom na broj 19903, mailom na pbis@ckb.me ili nas posjetite u poslovnici CKB Privatnog bankarstva i investicionog servisa, u Capital Plazi u Podgorici.