ckb gradjani debitne kartice

Debitne kartice

CKB Visa Platinum

CKB Visa Platinum

CKB VISA Platinum beskontaktna kartica je međunarodna debitna kartica koja omogućava jednostavno i sigurno raspolaganje sredstvima sa transakcionog računa za koji je vezana, kao i veliki broj dodatnih usluga i privilegija za korisnika.

CKB Visa Classic

CKB Visa Classic

CKB VISA Classic Debit je beskontaktna međunarodna platna kartica koja omogućava jednostavno i sigurno plaćanje proizvoda i usluga, kao i podizanje gotovine na bankomatima i šalterima, u zemlji i inostranstvu, do nivoa raspoloživih sredstava na transakcionom računu, za nacionalni platni promet, za koji je kartica vezana.

CKB Debit Mastercard

CKB Debit Mastercard

CKB MasterCard Debitna kartica je beskontaktna međunarodna platna kartica koja omogućava jednostavno i sigurno plaćanje proizvoda i usluga, kao i podizanje gotovine na bankomatima i šalterima, u zemlji i inostranstvu, do nivoa raspoloživih sredstava na transakcionom računu za koji je vezana.

CKB ISIC Mastercard Debit

CKB ISIC Mastercard Debit

Crnogorska komercijalna banka vam nudi međunarodnu studentsku identifikacionu CKB ISIC Mastercard Debit beskontaktnu karticu, koja je razvijena u saradnji sa međunarodnom studenskom organizaciojom (ISIC) i kompanijom Mastercard.

CKB Mastercard PB/PB

CKB Mastercard PB/PB

CKB Mastercard PB/PB+ kartica omogućava jednostavno i sigurno raspolaganje sredstvima sa transakcionog računa za koji je vezana. Nezavisno od toga da li ste u zemlji ili inostranstvu, sredstva na računu možete koristiti u svakom trenutku, bez rizika posjedovanja gotovine, a uz mogućnost njenog jednostavnog podizanja.