ckb gradjani debitne kartice

CKB Visa Platinum

CKB VISA Platinum beskontaktna kartica je međunarodna debitna kartica koja omogućava jednostavno i sigurno raspolaganje sredstvima sa transakcionog računa za koji je vezana, kao i  veliki broj dodatnih usluga i privilegija za korisnika.

Kome je namijenjena?

CKB Visa Platinum beskontaktna debitna kartica namijenjena je svim rezidentnim i nerezidentnim licima sa prebivalištem u Crnoj Gori koji imaju otvoren transakcioni račun za nacionalna plaćanja u našoj Banci.

Za sve vas koji često putujete širom svijeta, ova kartica je idealan izbor jer pruža pogodnosti koje su dizajnirane tako da značajno olakšavaju svaki dan putovanja.


Prednosti

Pored svih benefita koje imate koristeći neku od debitnih kartica naše Banke, ova kartica vam pruža i set dodatnih pogodnosti koje ostvarujete kroz navedene servise.

  • Lounge Key
  • Globalni servis korisničke podrške (GCAS)
  • Airport Speed Pass
  • Medicinska i pravna pomoć
  • Zaštita kupljene robe i produžena garancija
  • VISA Luxury Hotel Collection

Lounge Key usluga vam omogućava besplatan pristup poslovnim salonima na aerodromima širom svijeta. Korisnicima CKB Visa Platinum kartice omogućena su 2 besplatna ulaska u više od 1.200 Business lounge salona širom svijeta. Svaki naredni ulazak se naplaćuje direktno korisniku kartice.

VISA globalni servis korisničke podrške (GCAS) predstavlja servis koji je dostupan korisnicima VISA Platinum debitne kartice 24/7 i može biti od velike pomoći ukoliko se na vašem putovanju desi nešto nepredviđeno, npr. ukoliko dođe do krađe ili gubitka kartice. Pozivom korisničke podrške, operateri će vam pružiti podršku i dati savjet kako da na najlakši način riješite nastalu situaciju.

Airport Speed Pass servis vam, između ostalog, omogućava brzi „ček in“ i pasošku kontrolu bez čekanja u redu.

Medicinska i pravna pomoć - Ukoliko na putovanjima doživite neki zdravstveni problem ili dođe do nesporazuma izazvanog lokalnim zakonima zemlje u kojoj boravite, u svakom trenutku možete kontaktirati medicinsku i pravnu pomoć koja je raspoloživa 24/7 sa više od 3.000 visoko kvalifikovanih operatera, 1.300 profesionalnih ljekara, 110 partnerskih advokatskih kancelarija za pružanje pravne pomoći.

Zaštita kupljene robe i produžena garancija i pristup hotelima iz VISA Luxury Hotel Collection samo su neke od dodatnih usluga koje kao vlasnik VISA platinum kartice imate na raspolaganju.

Za više informacija o benefitima koje nudi VISA Platinum kartica, posjetite sajt www.cis.visa.com.

Ukoliko želite ovu karticu, pristupnicu možete preuzeti ovdje.

„3D Secure“ usluga

Crnogorska komercijalna banka obezbijedila je korisnicima Mastercard i VISA kartica još veću sigurnost prilikom obavljanja transakcija na internetu, uvodeći novu funkcionalnost „3D Secure“ kao dodatni nivo identifikacije prilikom kupovine.

„3D Secure“  je međunarodni sigurnosni standard za provjeru tačnosti podataka korisnika kartice kod plaćanja na internetu i razvijen je u cilju sprječavanja zloupotreba, tj. neovlašćene upotrebe kartica od strane trećih lica. Više

Naknade

Ukoliko želite da saznate cjenovne uslove proizvoda i usluga, pogledajte tarife.

Formular za prijavu

+382