CKB

CKB eBanking servis

  • Učinite svoje operativne troškove prihvatljivim
  • Ubrzajte svoje poslovanje
  • Unaprijedite Vašu sigurnost
  • Budite slobodni

Opis proizvoda

CKB eBanking Portal pruža klijentima sve informacione i transakcione usluge putem Interneta. Korišćenjem CKB Internet bankarstva – CKB eBanking operativni poslovi klijenta se maksimalno automatizuju, a ušteda vremena i troškova se dovodi na optimalni nivo.‚
CKB eBanking Vam omogućava da na siguran način komunicirate s bankom, obavljate plaćanja u zemlji i inostranstvu, imate pregled svih Vaših računa i transakcija, preuzimate izvode za neograničen vremenski period, imate pregled stanja kredita i štednje, steknete pregled finansijskih informacija o karticama, obavljate transfer fajlova itd.
Za korišćenje CKB eBanking Portala nijesu potrebne dodatne instalacije niti certifikati, samo Internet Browser i pristupna dokumenta koja klijent dobija od Banke, nakon popunjavanja odgovarajućih pristupnica i potpisivanja eBanking Ugovora. Dostupnost ovog Potrala, sa bilo kojeg mjesta u svijetu i u bilo koje vrijeme, klijentima pruža udobnost i zadovoljstvo upravljanja ličnim finansijama.

Ovaj sistem prati sve svjetske trendove, kako u pogledu sigurnosti tako i u pogledu funkcionalnosti i dostupnosti.

Portal je zaštićen SSL certifikatom, izdatim od strane VeriSign-a, jedne od vodećih svjetskih kuća u ovom domenu. Prilikom logovanja na sistem predviđen je i dupli nivo zaštite, sve u cilju zajedničke sigurnosti. U ovom trenutku, možemo se pohvaliti da je najsigurnije vršiti transakcije preko Interneta.

Na razvoju ovog Portala, radile su eminentne svjetske kuće, Tieto Enator i Siemens, kao i zaposleni radnici naše banke.

Ovaj proizvod mogu koristiti sve kompanije koje koriste neki od proizvoda CKB-a.

Kako postati korisnik

Da bi ste postali korisnik usluga eBanking sistema potrebno je da budete klijent naše banke i da popunite pristupnicu za CKB eBanking koju možete dobiti u bilo kojoj filijali CKB. Nakon popunjavanja pristupnice, CKB kreira Vaša dokumenta za pristup eBanking sistemu i u roku od 24 časa možete koristiti sistem eBankinga sa svim ponuđenim uslugama.
Kompanije potpisivanjem ugovora od strane ovlašćenog lica kao i stavljanjem pečata na ugovor stiču uslov za preuzimanje dokumenata – password, username i tan listu. Odgovorno lice kompanije može ovlastiti službenika kompanije da preuzme dokumenta uz priloženi dokaz o ovlašćenju.

Informacije

Za sve dodatne informacije pozovite CKB Call Centar 19894, tehničkoj podršci eBanking odjeljenja ili putem e-mail adrese ebanking@ckb.me.