CKB

CKB eBusiness Portal

  • Učinite svoje operativne troškove prihvatljivim.
  • Povećajte efikasnost poslovanja.
  • Pojednostavite obavljanje svakodnevnih i periodičnih poslovnih aktivnosti.
  • Ubrzajte svoje poslovanje.
  • Unaprijedite Vašu sigurnost.

Opis proizvoda

CKB eBusiness Portal je najnoviji servis razvijen u okviru eBanking ponude i podrazumijeva partnerski odnos CKB-a i kompanije. Usluga je u prvom redu bila namijena kompanijama koje imaju potrebu za generisanjem i izvršavanjem velikog broja plaćanja odjednom, kako u zemlji tako i prema inostranstvu. Međutim, funkcionalnost i sigurnost koju ovaj servis obezbjeđuje, omogućili su realizaciju ideje da se i ostali servisi koje kompanije žele da razviju sa bankom učine dostupnim. Neki od tih servisa mogu biti: specijalni izvještaji, poseban način povezivanja sistema klijenta i banke, automatsko izvršavanje naloga iz sistema klijenta direktno u sistem banke, praćenje realizacije trajnih naloga i svi ostali servisi od važnosti za klijenta.
Obzirom da se radi o servisu koji je rađen uzimajući u obzir specifičnosti i potrebe klijenata, molimo Vas da se obratite odjeljenju za eBanking kako bi dobili informacije koje su Vam eventualno potrebne.

U ovom trenutku, možete koristiti opciju automatskog plaćanja naloga u zemlji i inostranstvu koristeći opciono: direktno povezivanje Vašeg sistema i sistema CKB-a; poluautomatska plaćanja gdje biste morali ručno da šaljete naloge banci. Opcija BulkPayment namijenjena je ovim potrebama i koristi se za maksimalno olakšanje velikog broja plaćanja.

Kako postati korisnik?

Za korišćenje ovog servisa potrebno je popuniti pristupnice i potpisati eBanking Ugovor. Banka na osnovu dobijenih podataka kreira pristupna dokumenta, pomoću kojih će se korisnici logovati na sistem, a u zavisnosti od njihovih prava i privilegija imaće određena ovlašćenja i biće u prilici da vrše određene operacije. Bitno je napomenti da nisu potrebne dodatne instalacije i certifikati na klijentskim računarima, dovoljan je samo pristup Internetu i Browser za pristup adresi https://www.ckbnetbank.me/eBusiness/engine.

Dostupnost sistema je 24/7, sa bilo kojeg računara i sa bilo koje adrese.

Informacije

Za sve dodatne informacije pozovite CKB Call Centar 19894, tehničkoj podršci eBanking odjeljenja ili putem e-mail adrese ebanking@ckb.me.