CKB

Oživite bal iz bajke u Disneyland® Paris sa Mastercard® i CKB

26.08.2016.

Nagradna igra

Oživite bal iz bajke u Disneyland® Paris sa Mastercard® i CKB

U saradnji sa kompanijama Disneyland® Paris i Mastercard®, Crnogorska komercijalna banka organizuje nagradnu igru "Oživite bal iz bajke u Disneyland® Pariz sa Mastercard® i CKB" za sve korisnike CKB Debit Mastercard Contactless kartica. U periodu od 26.08.2016. do 17.11.2016. plaćajte CKB Debit Mastercard Contactless karticama na svim POS terminalima u zemlji i osvojite neku od vrijednih nagrada.

Pravo učešća u nagradnoj igri ostvaruju svi klijenti koji koriste CKB Debit Mastercard Contactless kartice na svim POS terminalima u zemlji. Za svaku transakciju CKB Debit Mastercard Contactless karticom, koja iznosi minimum 10 EUR, korisnik dobija 1 poen. Što više poena sakupi, učesnik ima veće šanse za dobitak glavne nagrade, jer se za svaki sakupljeni poen ime učesnika, odnosno broj kartice, pojavljuje po jednom u bazi podataka iz koje će softver nasumično izvući dobitnika. U takmičenju za glavnu nagradu učestvuju sve transakcije ostvarene u periodu od 26.8. do 17.11.2016. godine.

Svakog mjeseca nagrađujemo po 30 korisnika sa najvećim brojem transakcija na POS terminalima vaučerima u vrijednosti od 20 EUR za trgovinu u VOLI marketima, kao i 30 korisnika sa najvećim brojem contactless (beskontaktnih) transakcija na POS terminalima vaučerima u vrijednosti od 30 EUR za trgovinu u VOLI marketima.
Glavna nagrada je putovanje za Pariz za 4 osobe, sa uključenim noćenjima 9. i 10. decembra 2016. godine u Hotelu Disneyland® i svim kartama.

Već danas aplicirajte za CKB Debit Mastercard Contacless karticu u najbližoj poslovnici CKB-a. Otvaranje i održavanje kartice je besplatno!

Pogledajte detaljnije Pravila nagradne igre.