CKB

CKB biznis plus paket

 • Za mala i mikro preduzeća
 • CKB Mastercard Business Debit kartica sa cash-in uslugom
 • CKB GO servis za pravna lica

  Opis proizvoda

  CKB biznis plus paket jedinstveni je paket bankarsko-finansijskih usluga namijenjen vlasnicima mikro i malih preduzeća u Crnoj Gori. Unaprijedite poslovanje vašeg preduzeća i obezbijedite sebi i svom biznisu dodatne povoljnosti.


  Bilo da se bavite trgovinom, ugostiteljstvom ili izdavanjem turističkih kapaciteta, CKB POS terminali su neizostavni dio vašeg biznisa. Najveća mreža od preko 5.000 CKB POS terminala podržava najvažnije svjetske kartične brendove: Mastercard, VISA i American Express.


  CKB Mastercard® Business debitna kartica namijenjena je svim pravnim licima koja posluju na teritoriji Crne Gore, klijentima Crnogorske komercijalne banke i vezana je za račun preduzeća. Korisnici kartice mogu da vrše transakcije u visini raspoloživih sredstava na računu za koji je kartica vezana, uključujući i iznos dozvoljenog limita (overdraft), a u skladu sa prethodno definisanim dnevnim ATM i POS limitima. Promjenu dnevnih limita na ATM-u i POS-u moguće je izvršiti putem CKB GO aplikacije, kao i posjetom najbližoj poslovnici CKB-a.

  Osim podizanja gotovine na bankomatima i plaćanja roba i usluga na POS terminalima bilo gdje u svijetu, kao i na internet, od sada je na CKB bankomatima dostupna i cash-in usluga tj. mogućnost deponovanja sredstava na račun na koji je kartica vezana. Uplatite gotovinu na vaš račun i raspolažite sa njom odmah nakon izvršene uplate, bez odlaska u banku i bez čekanja u redovima.


  CKB GO servis je inovativna bankarska usluga koja omogućava obavljanje svih transakcija i upravljanje ličnim finansijama na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu. Pregled stanja i transakcija na svim računima, karticama, kreditima i štednji, obavljanje svih transakcija u nacionalnom i međunarodnom platnom prometu, upravljanje karticama, pregled svih kreditnih zaduženja, samo su neke od mogućnosti ovog veoma naprednog digitalnog servisa.

  Već danas aplicirajte za CKB biznis plus paket i obezbijedite sebi i svom biznisu dodatne povoljnosti.

  Cijena proizvoda

  Po cijeni od 9 EUR mjesečno, CKB biznis plus paket sadrži sljedeće proizvode:

  • CKB POS terminal*
  • CKB Mastercard® Business debitna kartica sa cash-in funkcijom
  • CKB GO internet i mobilno bankarstvo za mikro i mala preduzeća

  *Akceptant može biti oslobođen plaćanja mjesečne naknade ukoliko ostvari mjesečni promet od najmanje 1.000 EUR po pojedinačnom CKB POS terminalu. Ukoliko akceptant ima više instaliranih CKB POS terminala, može biti oslobođen plaćanja mjesečne naknade ukoliko je iznos ukupno ostvarenog mjesečnog prometa na svim CKB POS terminalima ekvivalentan iznosu koji bi bio ostvaren prometom od najmanje 1.000 EUR po svakom CKB POS terminalu, bez obzira koji iznos prometa je ostvaren po svakom CKB POS terminalu pojedinačno.

  Način apliciranja

  Da bi aplicirali za CKB biznis plus paket, potrebno je da posjetite najbližu poslovnicu CKB-a i potpišete pristupnu dokumentaciju.

  Informacije

  Za sve dodatne informacije posjetite najbližu poslovnicu CKB-a ili pozovite CKB Call Centar na 19894.